20 Mart 2010

Quest.Net Yalan mı?



Quest.net ile çalışmaya başlayalı çok fazla olmadan üst levellerim dedemanda otel toplantısı düzenlediler ve dedemanın en büyük toplantı salonunu gün boyu kiraladılar.
Sizce neden?


Bu arkadaşlar yaklaşık 2,5 yıldır işin içindeler ve quest.net in yalan olduğunu hala anlamamışlar. Bu mümkün mü? Hiç bir gelir elde etmemişler ve onun için dedemanda toplantı düzenliyorlar. İşin içinde olduğum için çok memnunum.
Quest.net ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplamak isterim? Lütfen sormaktan çekinmeyin.

barisla.com

2 yorum:

halil caman dedi ki...

arkadaş arkadaş arkadaş olmayacak farkındasınız ama son bir umut giriş yapaıldıkca devam ediyor merak ediyorum o işe girenlere gerçekleri bire bir yansıtıyormusunuz acaba hayır neden para gelecek yerden laf gizlenmeli ki kazanbilesiniz yazık ya vallahi yazık bu nasıl bir maneviyat bana anlatsana network tan başka iş yapmak istemiyorsan yasal olanları var onları denesene pardon onları yapsana neden halen illegal çalışma savaşı anlayamadım yavaş yavaş kişiler bırakacak girenler çalışmayacak hepsi yavaş yavaş olacak kira paraları yani ofis giderleri karşılanmayacak herşey zamanla olacak ama zamanla sizede olan olacak benden tavsiye bırak benim gibi yasal olan bir iş yap derim......halil caman dan tavsiye.......!

Barış dedi ki...

halil hocam sen bu işi yaptın mı?